(orginal) KIMMID_edited.png

©2019 av KimmiD | 6408 Kristiansand

VinterJam - slik gikk det!

March 7, 2019

Vinterferien er forbi, det er også VinterJam som har foregått under ferieukene på Gausta Skisenter, i formatene slopestyle og rail session. Store og små, nybegynnere og erfarne kjørere har vist sin ankomst og vi har vært vitne til mye mestring og smil. Vi har hatt aldre helt ned til 8 år og opp til 45 år da foreldre også har deltatt, slik at aldersspennet har vært stort. Det er bra og vi mener dette er med på å skape en god dynamikk og atmosfære under eventene. Under VinterJam har vi hatt til sammen 74 deltakere, twintip og snowboard - 39 til VinterJam, Slopestyle og 35 til VinterJam, Rail Session. Det er et tall vi er fornøyd med, men viktigst av alt at folk tilsynelatende har hatt det moro! 

 

Vi takker så mye for flotte, profilerte premier fra Gausta Skisenter og et hyggelig samarbeid med skisenteret. Ikke minst, tusen takk til alle som kom! 19 og 20 april dukker det opp for mer moro i Gaustaparken, da arrangerer vi nemlig PåsekeJam. Info kommer fortløpende.

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

PåskeJam 2019 - To dager med magisk stemning på Gausta

May 20, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg