(orginal) KIMMID_edited.png

©2019 av KimmiD | 6408 Kristiansand

Gaustatoppen Skisenter får terrengpark!

October 25, 2017

KimmiD har nylig foretatt en befaring på Gaustatoppen Skisenter sammen med driftsleder Bjørn Tverberg og daglig leder Geir Nørstebø. Det er spennende planer for den nye nedfarten som om dagen er omgitt av anleggsarbeidere-og maskiner. Det lages nemlig en helt ny nedfart for terrengpark med tilhørende tallerken-heis som skal stå klar til vintersesongen 2017-18! 

 

Terrengparken vil bestå av to forskjellige linjer med hver sin vanskelighetsgrad. En grønn linje som egner seg for nybegynnere og en blå som egner seg for viderekommende snowboard og twin-tip kjørere. 

 

Planleggingen av terrengparken er godt igang og man kan vente seg å se tegninger av den allerede 9 november. Stay tuned!

 

Prosjektet utføres av KimmiD

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

PåskeJam 2019 - To dager med magisk stemning på Gausta

May 20, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg