(orginal) KIMMID_edited.png

©2019 av KimmiD | 6408 Kristiansand

Ta gjerne kontakt for en hyggelig park-prat!
Kort fortalt tilbyr vi skreddersydde terrengparker for skianlegg. Bak en god terrengpark er det mange oppgaver som inngår i planlegging, drift og oppfølging.

Vi bidrar gjerne for enten det er ønske om å etablere nytt park-anlegg eller utvikling av park-anlegg dere allerede har. Opererer for det meste innenfor skisenter segmentet, men begrenser ikke prosjektene til det.   

Kontakt

Kim Daniel Jonassen

Prestegata 7. 4950 Risør, Norway

Mail: Post@KimmiDshaper.com 

Tel: +47 452 93 691

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Om

Interessen for 3D modellering kom samtidig som interessen for parkbygging på Vierli Skisenter for seks år siden. Lidenskapen fikk god grobunn under tett samarbeid og opplæring av den anerkjente parkbyggeren, Emil Fossheim. Siden den gang har det vært flere spennende år med engasjement på flere skisentre i fjellheimen og i Oslo.

Har også vært med å ta del i flere spennende arrangementer som
De Olympiske Leker for ungdom, kongeparets 25 års regentjubileum (railjam i Slottstrappa) NM og Norgescuper i snowboard disse årene - som parkbygger, shaper og illustratør. Årene har gitt en god innsikt for hvordan man bygger en god terrengpark. Alt fra planlegging til vedlikehold av den. Når god terrengpark er på plass, kan man være sikker på at gjestene vil finne trivsel i den!